teknikjobb.se

Anslutningsingenjör – Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-08-19

Ansök nu

Anslutningsingenjör – Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Allt för ett mer flexibelt och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig!

Gruppen Nätanslutningar vill nu utöka deras grupp med ytterligare en Anslutningsingenjör. Nätanslutningsgruppen ansvarar för nyanslutning, anslutningsförändringar samt ombyggnation av Vattenfalls distributionsnät på kunds begäran.

Du kommer att

Som anslutningsingenjör ansvarar du för anslutningsärenden genom hela processen från kundförfrågan till avslut vilket innebär följande uppgifter:

• Arbeta självständigt men i nära samarbete med både interna och externa intressenter för dina anslutningsärenden.

• Planera och projektera anslutningsärenden för att finna de bästa och effektivaste lösningarna.

• Upprätta elnätsprojekteringar, kundofferter, projektbeskrivningar och kalkyler.

• Kontinuerlig kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer.

Vi söker dig som har

• Eftergymnasial utbildning inom elkraftsteknik eller motsvarande yrkeserfarenhet.

• God datorvana och goda kunskaper i MS- Officepaketet.

• Lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

• Meriterande för tjänsten om du har erfarenhet från elbranschen och av kontakter med kunder, installatörer och entreprenörer.

Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och är med fördel en lösningsorienterad person. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla dig lugn även i mer pressade situationer. Då arbetet innebär mycket kontakter krävs det en god social förmåga. Du har även en god förmåga att planera och prioritera ditt jobb på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

Rekryterande chef: Anna Ambjörnsson (Trollhättan) 076 771 16 01, eller Jenny Tyrefors (Solna) 070 359 27 35

Rekryterare: Matilda Karlsson, 070 235 28 58

Under semestertider har vi begränsad tillgång till att svara i telefon men skicka gärna in din ansökan så tar vi en dialog därefter. 

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Anslutningsingenjör

Placering:Trollhättan eller Solna, Stockholm

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på:

www.vattenfalleldistribution.se

 

Dela detta jobb

Anslutningsingenjör – Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB