teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare

Ansök nu

Arbetsledare

Som arbetsledare kommer du att vara en förebild och representant för företaget, därav läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är arbetsvillig, engagerad, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du trivs med ett varierande arbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du klarar av att arbeta strukturerat, självständigt och ta egna beslut.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledarrollen, alternativt lång och bred erfarenhet av branschen som du kan använda dig av i ditt arbete.

Umeå Mark & VA AB utför alla typer av markarbeten och söker därför dig med bred kompetens och erfarenhet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och ställa krav på stort eget ansvar och självständighet.

Som arbetsledare planerar du, leder, fördelar resurser och följer upp projekten i samråd med platschefen.
Du är aktiv i projektens tekniska och ekonomiska genomförande.

Har du kunskaper i mätning är detta meriterande.

Välkommen med dina ansökan!

Om oss

Umeå Mark & VA AB är ett expanderande företag som utför uppdrag inom Umeåregionen. Våra kunder utgörs av offentliga beställare, företag och privatpersoner. I vårt arbete har vi kundfokus och värnar om att ha goda relationer till våra kunder genom dialog under projekttiden och väl utförda arbeten.

Vi ser våra anställda som vår viktigaste resurs. För att uppnå bra verksamhet krävs engagerad och kompetent personal. Vi tror att delaktighet skapar engagemang. Genom att uppmuntra till egna initiativ i arbetet och ha korta beslutsvägar inom företaget ges våra anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin egen kompetensutveckling samt utvecklingen av företaget.

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där vi tillsammans genom stort engagemang för verksamheten utvecklar företaget vidare.

Dela detta jobb

Arbetsledare

Umeå Mark & VA AB