teknikjobb.se

Arbetsledare Elavdelningen Fartygsvarv

Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Arbetsledare Elavdelningen Fartygsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB sysselsätter ett hundratal personer, både anställda och underentreprenörer beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2020-11-30 Plats: Stockholm Företag: Stockholms Reparationsvarv AB Jobbkategori: Elektriker

Vi söker en erfaren och drivande arbetsledare till Elavdelningen som med engagemang vill leda och förbättra verksamheten genom att skapa delaktighet och motivation hos sina medarbetare och kollegor samt bistå med sin expertis inom sin profession.

Som arbetsledare har du det övergripande ansvaret för din avdelning med att leda och fördela arbetet. Du har en ledande och coachande roll och ska säkerställa att avdelningen når uppsatta produktionsmål med fokus på leverans, kvalitet  och säkerhet.

I rollen ingår personalansvar för 4 medarbetare samt 10-15 inhyrda elektriker beroende på arbetsbelastning. Du kommer ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med produktion, projekt, service och inköp.

Du är den som säkerställer att arbetsmiljö och arbetarskyddsfrågor hanteras och följs enligt gällande regler och lagar. Varvet är ISO-certifierat och har högt fokus på säker arbetsmiljö.

Du leder dagliga avstämningar och planerar för kort- och långsiktiga behov. Du beställer materiel, attesterar fakturor, skriver protokoll och rapporter m.m. Du bistår avdelningen med support och problemlösning. Dessutom agerar du offertsupport  gällande el till säljavdelningen.

Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga med andra avdelningar, flexibilitet och ordningssinne samt att du kan arbeta självständigt. Vidare är du punktlig, noggrann, har ett intresse för problemlösning och har eller skaffar ordnat boende i Stockholm.

Krav på erfarenhet och kompetens:

- Utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning.

- Auktorisation minimum AL, auktorisation lågspänning, utfärdad av Elsäkerhetsverket.

- Du ska ha flerårig dokumenterad vana av installationsarbete i el- och teletekniska anläggningar. Mycket meriterande är om du har erfarenhet inom marin el.

Du skall ha kunskap om gällande regelverk, både på landsidan samt gällande ombord på fartyg. Med kunskap menas att veta om dess existens samt kunna hitta i dem för att leda arbetet på ett korrekt sätt.

- Då rollen innefattar kommunikation med kunder talar och skriver du på svenska och engelska.

- Kunskap och erfarenhet från varvs-, processindustri eller industriservice. Erfarenhet från ledande befattning inom varvsbranschen är meriterande.

- Kunskap inom mekaniska system.

- Kunskap inom automation.

- Vana av IT-programvaror.

- Du har körkort för personbil. 

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag och mobiltelefon och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Anställningsform och varaktighet är tillsvidare, provanställning 6 månader tillämpas.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-532 21 16.

Arbetsgivare:

Stockholms Reparationsvarv AB, Beckholmen, 11521 Stockholm

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Sökord: fartyg, ombord, fartygsel, auktorisation, behörighet elinstallation, fartygselektronik, serviceelektriker, navigationselektronik, varv, marin, marin el, marininstallationer, elektronik, marinelektronik, elmontör, elinstallatör, beredning, planering produktion, fördela arbetsuppgifter, arbetsorder, kvalitetskontroll, återrapportering, arbetsmiljö, arbetsskydd.

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge

curt.svinge@marinkraft.se

 

 

Dela detta jobb

Arbetsledare Elavdelningen Fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB