teknikjobb.se

Drivs du av nya utmaningar och att leda människor i en händelserik miljö och i en verksamhet med högt tempo som pågår dygnet runt? Då är du den arbetsledare vi söker till Ledningsnät Rörnät!

Enheten ledningsnät/rörnät ansvarar för drift, skötsel och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet inom Stockholm Vattens och Avfalls verksamhetsområde. Enheten består av två grupper; Planering och utveckling samt Drift och underhåll. Som arbetsledare med personalansvar kommer du tillsammans med fyra arbetsledare leda en del av gruppen för Drift och underhåll som idag består av trettionio ledningstekniker. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till Enhetschefen.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kommer du att leda, fördela och stötta dina medarbetare vid den dagliga styrningen, upprätta bemanningsplaner och ansvara för att enheten följer bolagets och avdelningens mål inom ansvarsområdet. Man kommer även att sköta den dagliga kontakten med kund och entreprenörer samt upprätta beställningar både internt och till entreprenörer. Du håller medarbetarsamtal samt är lönesättande för medarbetare inom gruppen. Vid behov kommer man att ingå i bolagets jour- och beredskapsorganisation.

I uppdraget ingår även:

  • Löpande hantering av inkomna anmälningar för driftstörningar
  • Utföra riskbedömningar enligt arbetsmiljöuppgiftsdelegeringen
  • Säkerställa att medarbetarna har rätt utrustning och utbildning för sitt uppdrag
  • Upprätta arbetsorders för utförande till produktionsenheten
  • Avropa ifrån ramavtal för underhåll
  • Muntlig och skriftlig återrapportering till fastighetsägare, kunder och företag
  • Kontinuerligt utveckla och optimera verksamheten genom att motivera och entusiasmera till nytänkande

Gruppen för Drift och underhåll utgår ifrån två olika kontor, det södra driftkontoret i Högdalen samt huvudkontoret i Ulvsunda. Den huvudsakliga arbetsplatsen kommer att vara driftkontoret i Högdalen.

Din bakgrund 

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller likvärdig arbetslivserfarenhet samt yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet, gärna inom vatten och avloppsbranschen. Du har en flerårig erfarenhet av ledarskap gärna som teamledare eller arbetsledare med personalansvar. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana. Beställningar och uppföljning görs i digitala system så som GIS-karta samt Cityworks. Du har lätt för samarbete samt en förmåga att se lösningar och skapa möjligheter för ett processorienterat arbetssätt. I rollen är B-körkort ett krav.

Som person är du lugn och trygg samt gillar ordning och reda. Du tycker det är kul och givande med ledarskap och att utveckla dina medarbetare. Vi ser att du är modig samt förändringsbenägen och skapar delaktighet i detta arbete. Du har ett strategiskt perspektiv och ser till helheten. Du är mål och resultatinriktad samt gillar struktur och effektivisering av processer.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. 

Din ansökan

Låter det intressant? Sök då tjänsten senast 11 augusti. Intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling AB. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Åsa Gustafsson, via mail; asa.gustafsson@hrmab.se alternativt Amanda Norstedt, mail: amanda@hrmab.se, tel: 070-236 36 99.

Fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholms Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

Logga

Arbetsledare Ledningsnät Rörnät

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb