teknikjobb.se

Assistent till Produktionscentral- Vuollerim

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Assistent till Produktionscentral- Vuollerim

Vattenfall vattenkraft söker sommarjobbare till produktionscentralen i Vuollerim 2020!

Nu söker vattenfall en assistent till vår Produktionscentral på Vattenfall vattenkraft med placering i Vuollerim.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling .

Verksamhetens mål och uppgift är att styra och övervaka kraftstationerna i Lule, Skellefte och Ume älvar. Du kommer via detta sommarjobb få möjligheten att vara delaktig i huruvida en eller flera älvars kraftverk körs!

Våra kunder finns inom eldistribution, energi, industri, infrastruktur, fastighet och entreprenad. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att assistera skiftgående kontrollrumsingenjör.

Vi söker dig som:

Avslutat gymnasiet och antingen har utbildning inom vattenkraft eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du gjort några år ute i arbetslivet inom energisektorn och det är meriterande om du har gjort praktik inom området. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Placeringsort : Vuollerim

Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari, 2020.

För ytterligare information gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Harald Boman via harald.boman@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via: sommarjobb@vattenfall.com

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv !

Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Assistent till Produktionscentral- Vuollerim

Vattenfall AB