teknikjobb.se

logga

AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ CONTURA

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-13

Ansök nu

AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ CONTURA

ARBETSUPPGIFTER:

Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi tror att du är praktiskt lagd och har ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som automationselektriker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2 augusti 2020. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 200 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 22 miljarder kr och har ca 17 000 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Kanada, Mexiko och Kina.

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Björn Göthe

Produktiostekniker Contura

0433-27 30 00

bjorn.gothe@contura.se

Henrik Axelsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

henrik.axelsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ CONTURA

NIBE AB