teknikjobb.se

logga

AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ NIBE AB

Underhållsavdelningen beståt av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken inom framförallt produktionen av barskaminer.   

OM TJÄNSTEN

Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. Underhåll arbetar normalt dagtid men skift eller beredskap kan förekomma under perioder.

DIN BAKGRUND

Din bakgrund: Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi tror att du är praktiskt lagd och har ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som elektriker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 2021-12-31. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

OM NIBE 

NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på cirka 4,7 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 350 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 27 miljarder kr och har ca 18 500 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA.

Varmt välkomna! 

KONTAKTPERSONER

Björn Göthe

Produktiostekniker Contura

0433-27 30 00

bjorn.gothe@contura.se

 

 

Dela detta jobb

logga
AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ NIBE AB

NIBE AB