teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en automationselektriker till vår verksamhet fasta anläggningar i Kiruna Underjord (KUJ). Verksamhetsområdet omfattar bergspel och dess kringutrustningar (fördelningsnivåer och styrsystem) samt att till viss del vara behjälplig på nya huvudnivån 1365. 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta driften, avhjälpande och förebyggande underhåll, nymontage och även en del projektarbete kring elutrustningar för fasta anläggningar i KUJ. Du har ett nära samarbete med mekaniker, avsynare och systemtekniker för att tillsammans besiktiga, utföra underhållsarbete, utföra förbättrings- och modifieringsarbeten, felsökning och även planera för arbeten mot respektive anläggning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har elteknik på lägst gymnasienivå och minst 2-3 års erfarenhet från arbete med felsökning, automation, instrumentteknik. B-körkort ett krav. 

Du har god datorvana och då du bland annat kommer att arbeta i vårt underhållssystem etc. Du är flexibel och trivs med att arbeta både i lag och självständigt. Vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill ta dig an ett intressant och ansvarsfullt arbete.

För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Petri Angeli på tel. 0980-72713 alt. 070-342 27 13.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-06-16.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Automationselektriker till gruvan

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb