teknikjobb.se

Logga

Automationsingenjör/Konstruktör - Sundsvall

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-08-20

Ansök nu

Automationsingenjör/Konstruktör - Sundsvall

Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, men för kommande generationer. ÅF och Pöyry har gått samman till ett bolag och inom Processindustri är vi 3 000 modiga lagspelare som tillsammans skapar nya möjligheter genom hållbara teknik- och designlösningar. Och vi vill gärna bli fler…

Vi är just nu inne i en spännande fas med flera större projekt både i Sverige och utomlands. Vi behöver därför flera nya engagerade och kompetenta medarbetare.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi du har utbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå och vi ser att du har minst 3 års erfarenhet inom yrket.

Vi behöver nu förstärka vår kompetens inom framförallt följande områden:

•El- och Instrument-konstruktion

•DCS-, PLC/SCADA, kommunikationslösningar

•Maskinsäkerhet och drivsystem

Du trivs med att jobba så väl i enmansuppdrag som i större sammanhang som omfattar flera teknikområden. Vidare har du erfarenhet av att leda och en förmåga att dela med dig av dina kunskaper till våra yngre konsulter.

Som person är du initiativrik, öppen, ansvarstagande och är bra på att bygga relationer. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt, då både våra interna och externa kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt innehar körkort (B).

Vi erbjuder
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Tomas Engberg
+46 10 505 24 40

Åke Olsson
+46 70 331 76 48

Dela detta jobb

Logga
Automationsingenjör/Konstruktör - Sundsvall

Pöyry