teknikjobb.se

Automationsinventerare – Luleå

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Automationsinventerare – Luleå

Studerar du på gymnasiet eller högskolan med inriktning Teknik eller Naturvetarutbildning?

Nu söker vi på Vattenfall Eldistribution i Luleå en Automationsinventerare för Sommarjobb 2020.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:

Inventering av fjärrkontrollutrustning samt utredningsarbete kring möjligheter att övervaka och inhämta tillståndsdata från automationsutrustning. Du kommer tillexempel via detta sommarjobb erhålla erfarenhet av digital utrustning och IT system vilka nyttjas för styrning av Bolagets elnät.

Vi söker dig som:

Studerar Teknisk / Naturvetarutbildning från gymnasiet eller Teknisk inriktning på högskola och är flytande i svenska och engelska. Du ska vara van datoranvändare med kunskaper inom Microsoft Officepaketet.Gällande dina personliga egenskaper ser vi att du Prestigelös, analytisk och intresserad.

Meriterande är kunskap inom Programmeringsspråk allmänt, C, C++, Java, scripthanetring, automationsutrustning, RTU:er, PLC:er, operatörspaneler, SCADA system.

Allmänna kontrollanläggningskunskaper är också meriterande samt kunskaper i Ellära och elnätskunskap.

Ansökan:

Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas.Sigfridsson@vattenfall.com För information gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!

Om oss:

Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.

Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå.

Dela detta jobb

Automationsinventerare – Luleå

Vattenfall AB