teknikjobb.se

Logga

Beläggningsarbetare och Anläggningsarbetare

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Beläggningsarbetare och Anläggningsarbetare

Sökes till Peab Asfalt Östergötland

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som anläggnings- och/eller beläggningsarbetare hos oss på Peab Asfalt med början under april 2020.

Som beläggnings- anläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i ett engagerat arbetslag som drivs av att se en väg växa fram.

Arbetsuppgifter

Beläggningsarbetare:

  • Beläggningsarbete med maskin/manuellt
  • Vältning
  • Klistring
  • Screedoperatör
  • Trafikanordningar

Anläggningsarbetare:

  • Sten och plattsättning
  • Justeringsarbeten
  • Diverse VA-arbeten
  • Trafikanordningar

Asfaltssäsongen är som mest intensiv från 1 april tom december då du kommer att arbeta något längre arbetsdagar som kompenseras med ledighet med bibehållen lön från jul tom sista mars året därpå.

Vem är du?

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning anläggnings och/eller beläggningsarbete eller annan relevant utbildning eller erfarenhet.

Tjänsten som beläggningsarbetare ställer krav på att du som person är praktiskt lagd och har lätt för att lösa de problem som uppstår. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag och ni är beroende av varandra för att lyckas, vilket betyder att du ska ha lätt för att samarbeta. Du ska ha en god fysik då det förekommer tunga lyft och du ska trivas med att jobba utomhus under större delen av året.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29 februari 2020 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Peter Hederberg på tel. 073-384 83 11. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR koordinator Sandra Borgudd Strandbro på tel. 072-533 36 61.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-29

Dela detta jobb

Logga
Beläggningsarbetare och Anläggningsarbetare

Peab Asfalt AB