teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker bergarbetare som har erfarenhet av bergförstärkning eller annan relevant gruverfarenhet.

Arbetet innefattar omförstärkningsarbeten med bergbultning och nätning.

Tjänsten ställer krav på din flexibilitet och kreativitet. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Skiftgång K2

Dina kvalifikationer

Befattningen kräver B-körkort och godkända gymnasiebetyg. Erfarenhet av liknande arbete samt allmän process- och anläggningskännedom är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Ytterligare information om tjänsten får du av Anna Johansson 0970-76160.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och Personligt brev samt kopia av körkort.

Bergarbetare/Bergförstärkare

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb