teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.

OM TJÄNSTEN

DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör för lyftanordningar i Solna. Genom att besikta exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Kanske besikta en nyinstallerad hiss innan lunch och avsluta dagen med att besikta fordonslyftare? Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

 VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

  • Teknisk utbildning, som exempel högskoleingenjör eller relevant erfarenhet från branschen
  • Intresserad av teknik och trivas med mycket kundkontakt
  • Du behöver ha körkort för personbil då du kommer att besikta ute hos våra kunder

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar både dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren då du kommer får chansen att följa med ut på praktik och få insyn i hela vårt tjänsteutbud, och dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller arbetat med hissar, kranar eller liknande. Vi ser gärna båda kvinnliga och manliga sökande.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta sektionschef Tomas Kolind, på nummer 010 455 1173.

Logo

Besiktningsingenjör lyftanordningar

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb