teknikjobb.se

Logga

Betongarbetare

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

Betongarbetare

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Nu satsar vi på en ny produktionsanläggning i Piteå med målet att blir Europas modernaste producent av flerbostadshus. Familjeföretaget startade 1924 och totalt är vi cirka 350 medarbetare som arbetar efter våra kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.Vi söker snickare med goda tekniska kunskaper inom traditionellt byggande till våra byggplatser i Kiruna. Har du erfarenhet av modulbyggande är det meriterande men saknar du den kompetensen kommer du att få goda möjligheter att lära dig det hos oss.Vi söker betongarbetare med erfarenhet inom traditionellt byggande till våra byggplatser i Kiruna.

Vi söker dig som är utbildad betongarbetare med yrkesbevis. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Har du dessutom erfarenhet av markarbeten så är det mycket bra. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen innebär att du vissa perioder kan komma att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskompisar och bidra till en god laganda.

Arbetsområde: Kiruna

För frågor om tjänsten ring platschef Lars-Ola Särkimukka 070-572 25 22.

Dela detta jobb

Logga
Betongarbetare

Lindbäcks