teknikjobb.se

Bli tekniker på KONE genom vårt lärlingsprogram

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-08-05

Ansök nu

Bli tekniker på KONE genom vårt lärlingsprogram

Bli tekniker på KONE genom vårt lärlingsprogram!

Ort:  Malmö

Gillar du att skruva, meka och felsöka? Sök till vårt ettåriga lärlingsprogram där du varvar praktik och teori samt får lön redan från dag ett av utbildningen.

OM LÄRLINGSPROGRAMMET

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss-, port- och rulltrappsbranschen, och vi är på jakt efter fler duktiga service- och installationstekniker. Vi finns på orter från norra till södra Sverige och merparten av utbildningen kommer att ske på den ort du söker till.

På KONE får du dessutom möjlighet att jobba på ett företag som rankats av Forbes, både till ett av de mest innovativa företagen i världen och till en av världens bästa arbetsgivare. Här får du arbeta med den senaste tekniken inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar. Du har ett fritt, omväxlande och flexibelt arbete med tillgång till egen bil.

Lärlingsprogrammet startar den 2 september 2019 och avslutas 29 maj 2020. Under utbildningen varvas teori med praktik under ledning av en handledare. Låter det här intressant? Ansök redan idag då det är begränsat med platser!

PÅ KONES LÄRLINGSPROGRAM FÅR DU

  • en bred teknikerutbildning där du kommer att kunna jobba med både hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar.
  • en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos KONE efter programmets avslut.
  • en praktisk utbildning med största delen handledarledd praktik – och praktiken gör du på den ort du söker till.
  • bli en del av ett nätverk, lära känna andra lärlingar och kollegor, både lokalt och på andra orter i Sverige.
  • en familjär arbetsmiljö med globala möjligheter. Vi uppmuntrar till personlig utveckling och intern rörlighet.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i din roll som lärling behöver du ha

  • utbildning med el-inriktning på lägst gymnasienivå, alternativt dokumenterad erfarenhet inom liknande arbete.
  • goda kunskaper svenska i tal och skrift, och läsförståelse i engelska.
  • fullständiga gymnasiebetyg (matematik, engelska, svenska).
  • B-körkort.

För att tillgodogöra dig utbildningens innehåll behöver du en viss el-kunskap då utbildningsmodulerna inte börjar med ellära grund.

Den lärarledda teoriutbildningen kommer att vara på svenska, medan den webbaserade utbildningen till största del kommer på engelska.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du behöver vara självgående och ha god samarbetsförmåga. Du kommer att ha mycket kontakter med KONEs kunder och behöver därför ha en mycket god känsla för service. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT

Anställningsform: lärling med visstidsanställning under utbildningen, med möjlighet till tillsvidareanställning vid utbildningens slut

Arbetsort: Mölndal
Utbildningsstart: 2 september 2019

Avslut: 29 maj 2020

Lön: Lärlingslön tillämpas

Alla som erbjuds en lärlingsanställning behöver visa ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal skrivs under och utbildningen börjar.

Om du är intresserad av en lärlingsplats hos oss är det bra att redan nu beställa hem ett utdrag ur belastningsregistret då polisen har en handläggningstid på ca. 2 veckor

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. Vi leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag som präglas av flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl lokalt som globalt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar där du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-08-05. Urval kan komma att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Lena Sjö 010 - 218 40 30, Rekryteringsspecialist

OM OSS

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. KONEs mål är att erbjuda den bästa People Flow®-upplevelsen genom att utveckla och tillhandahålla lösningar som gör det möjligt för människor att förflytta sig inom byggnader på ett smidigt, säkert och bekvämt sätt utan väntetider i en alltmer urban omgivning. KONE tillhandahåller branschledande hissar, rulltrappor, automatiska dörrar och integrerade lösningar för att förbättra personflödet inom och mellan byggnader. KONEs tjänster omfattar en byggnads hela livslängd, från designfasen till underhåll & service, reparationer och moderniseringslösningar. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut nästan 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. kone.se

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Read more on www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Bli tekniker på KONE genom vårt lärlingsprogram

Kone AB