teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Wassara AB är ett helägt dotterbolag till Gruvkoncernen LKAB, med ca 50 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer vattendrivna borrhammare för användning inom anläggningsarbeten och gruvdrift. Vårt huvudkontor och produktionsanläggning är belägen i Huddinge, söder om Stockholm.
På Borr Tekniskt Center i Malmberget testar och utvecklar vi nya produkter samt reparerar borrhammare och utför en del entreprenadborrning åt LKAB.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar borrning med våra borriggar under jord, samt vid behov, reparation av Wassaras sänkborrmaskiner. Engagemang i vårt utvecklingsarbete av Wassaras borrsystem är en röd tråd i det dagliga arbetet.

Arbetstid: skiftgång

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som är tekniskt intresserad med ett innovativt sinnelag. Du ska inte vara främmande till arbete under jord där en viss del fysiskt arbete kan ingå

Arbetet ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och kreativitet. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar.

Befattningen kräver B-körkort och godkända gymnasiebetyg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som mekaniker eller av arbete med hydraulik. Saknas erfarenhet kompenserar du det med ett stort intresse och vilja att lära.

Vi erbjuder

Ett spännande och roligt jobb med omväxlande arbetsuppgifter där det finns möjlighet till personlig utveckling i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Gällivare stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Ytterligare information får Du av Lars Öderyd, Tel 0970-73452 (Telefontid: Må-Fr mellan 07:00 – 16:00).

Sista ansökningsdag 3/8 2020 . Intervjuer kan komma att genomföra löpandes under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Borrare till LKAB Wassara Malmberget

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Dela detta jobb