teknikjobb.se


Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Brandskyddstekniker till Caverion
Vi söker nu en driven brandskyddstekniker till vår entreprenad för SL Tunnelbanan. Enheten består idag av 35 personer och arbetar främst med tillsyn och skötsel, felanmälan, planerat underhåll och fastighetsdrift.

Som brandskyddstekniker ansvarar du för (och utför) det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) på stationerna och på depåerna. Där ingår även uppföljning och utveckling av brandskyddet via kunds system samt dokumentation.

I rollen ingår även:

* Planering, dokumentation och uppföljning av verksamhetens SBA

* Utbildning av medarbetare i SBA

* Utförande och dokumentation av interna brandskyddskontroller (IBK)

* Deltagande vid myndighetsbesiktningar och funktionsprover på brandlarm och sprinkler

* Larmorsaksutredningar

* Riskidentifiering och egenkontroller

* Åtgärder på anmärkningar och övrig felanmälan

Kompetens

* Utbildning inom anläggningsskötsel eller motsvarande

* Utbildning inom SBA

* Tidigare erfarenhet från arbete med brandskydd är ett krav

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Som person är du kommunikativ, ansvarsfull, noggrann, strukturerad samt innehar förmågan att se vad som behöver göras och är en problemlösare.

Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon.

Om du tycker att tjänsten som brandskyddstekniker låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast
För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se.  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jacqueline Lagercrantz på jacqueline.lagercrantz@fasticon.se eller 0723-899978.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Brandskyddstekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb