teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.
Transporten ligger under divison Norra Driftstöd verkstäder och transporter, där även Mekanisk Centralverkstad, fordonsverkstad, hydraulgruppen och centralförrådet är organiserat.
Transporten ombesörjer busstransporter både ovan och under jord, persontransporter samt godstransporter.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp vars huvudsakliga arbetsuppgift är persontransporter. Arbetet innebär dagliga kontakter med ett stort antal människor, vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga samt att du är serviceinriktad. Övriga arbetsuppgifter inkluderar städning och tvättning av bussar och garage, men även gods- och posttransport.

Dina kvalifikationer

Du har körkort B och D. YKB samt tidigare erfarenhet av arbete som busschaufför är meriterande likväl allmän företags-, gruv-, anläggning- och lokalkännedom. Du har en fullgjord gymnasial utbildning.
Som person tror vi att du trivs med att samarbeta med dina kollegor och att ge service till dina kunder.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.
Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Skiftform: Dagtid
Ansök senast den 2020-03-31 via lkab.com/karriar. Rekrytering kan ske löpande, vilket innebär att du kan bli kontaktad innan annonseringstiden löpt ut.
För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Henrik Skoglind , tel: 0980 - 727 21

Befattning
Chaufför

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-31

Busschaufför till Transporten

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb