teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker byggledare till projektorganisationen i Svappavaara.

Som byggledare hos oss är du involverad i varierande och spännande projekt. Du är spindeln i nätet och arbetsuppgifterna innefattar planering, samordning och uppföljning inom projekten. Byggledaren är projektets kontaktperson gentemot pågående entreprenadarbeten. I befattningen ingår att planera och organisera skyddsarbetet på byggarbetsplatsen samt att följa upp att anläggandet sker enligt kontrakt och inom gällande lagar, förordningar, rutiner och policys inom LKAB.

Du rapporterar till projektchef Svappavaara, du ingår i ledningsgrupp Projekt Svappavaara, arbetar nära och samarbetar med projektledare, byggledare och projektkoordinator inom Projekt Svappavaara.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att samarbeta. Du har lätt för ordning och struktur.

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och i grupp samt alltid sätta kunden i centrum.

Vi strävar efter att få en bred kompetens i vår projektgrupp och söker därför både dig som är nyutexaminerad ingenjör eller dig med gedigen erfarenhet inom kompetensområdet Bygg, VVS eller Automation.

Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Dagtid med stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 9 Augusti 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Projektchef Thomas Määttä 0980-72834, 070-342 2834.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Byggledare

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb