teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKAB:s kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

Om tjänsten LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan? Vi söker engagerade och självgående byggledare vars arbetsuppgifter är att samordna och planera samt leda arbetet på tilldelade projekt och underhållsstopp ute hos kund. Byggledaren kommer att ha ansvar för att riktlinjer och regler inom kvalité och arbetsmiljö följs och efterlevs och samarbetar med både interna och externa funktioner, såsom projektledare och entreprenörer.

Dina kvalifikationer

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av mekaniska arbeten och konstruktioner. Stor vikt läggs vid dig som person, och vi ser att du är engagerad och strukturerad i ditt arbetssätt, samt har en god förmåga att möta människor. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig miljö, kan jobba självständigt och kvalitetsmedvetet. Ett krav är: *Kunskaper i Officepaketet
*Godkända gymnasiebetyg
*Körkort klass B.
Meriterande är ledarerfarenhet, projektverksamhet samt kunskaper inom BAS P/U

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och det stora företagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex. friluftsliv eller konst.

Övrig information

Stationeringsort Kiruna.
Körkort lägst B.
Dagtid
Välkommen in med CV samt personligt brev senast 2020-01-20
Har du frågor om tjänsten, kontakta produktionschef Peter Degerbjörk: 0980-685 05.

Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-729 03
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Byggledare

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb