teknikjobb.se

Logga

Chaufför

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Chaufför

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Som chaufför är du vår kontakt mot våra proffskunder och levererar kundernas beställda byggmaterial och hus på utlovad tid ? en av de allra viktigaste funktionerna i företaget!

Du ingår i ett team av ca 20 chaufförer och kommer att arbeta i området från Hallandsåsen till Kungälv och Borås-Sjuhärad.
Arbetet innebär att du själv är aktiv i ditt arbete utanför fordonet då du lossar med egen kran.

Derome Transport är ett eget åkeri inom Deromekoncernen. I vår flotta ingår ett 60-tal tunga fordon varav ca 40 är Kranbilar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en chaufför med stor serviceanda och som är tillmötesgående och flexibel i sitt arbetssätt.
C-körkort med YKB-behörighet är ett krav, truckkort, CE-behörighet och kranvana ser vi som meriterande.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering vid vår anläggning i Derome.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Christofer Ericson på telefonnummer 0340-58 56 69.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 juli eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
En del av verksamheten säljer trävaror, snickerier, byggmaterial genom fler än 40 egna bygghandelsanläggningar i Västsverige. Med en väl utvecklad logistikfunktion erbjuder vi hög leveranssäkerhet på ett miljövänligt och säkert sätt.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Chaufför

Derome Byggvaror & Träteknik AB