teknikjobb.se

Vi växer och söker därför till vårt team en kvalificerad AXELTEKNIKER

Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete i en expansiv bransch. Hos oss får du arbeta med teknik nära kunder i en positiv miljö.

Som axeltekniker arbetar du företrädesvis hos våra kunder för att hos kunden föreslå åtgärder, genomföra hjulaxelmätningar och genomföra erforderliga justeringar med det primära syftet att minimera onormalt däckslitage- och bränslekostnader.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 vilket innebär höga krav på säkerhet, kvalitet, leveransförmåga.Som anställd vid Colmec AB erbjuds du fortlöpande utbildning inom ditt arbetsområde samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds.

Eftersom arbetet företrädesvis sker hos våra kunder så kan boendeorten vara i södra delen av Sverige. Rollen innebär ett stort antal resor inom Sverige.

Vi söker Dig somhar utbildning inom fordonsteknik eller motsvarande yrkeslivserfarenhet eller en stor vilja att lära dig yrket.har tidigare erfarenhet från däck/fordonsbranschen.har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.är social, service- och utåtriktad samt kan planera ditt arbete självständigt.är driven, initiativtagande och har ett stort intresse av att nå goda resultat. Har lätt för att samarbeta på olika kundnivåer och förmedla teknisk information samt ärpositiv, flexibel och ansvarstagande.

Vill Du veta mer?
För ytterligare information kontakta Ulrik Bäckström, på 0705-69 75 44.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Colmec söker Axeltekniker

Företag Colmec AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Dela detta jobb