teknikjobb.se

Cylinda service söker servicetekniker till södra Stockholm

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Cylinda service söker servicetekniker till södra Stockholm

Cylinda 
Vill du arbeta på ett framgångsrikt och välkänt företag som erbjuder ett stimulerande och utvecklade jobb? Vill du tillhöra en organisation som genomsyras av hög kompetens hos våra medarbetare och en vilja att skapa tillit hos våra kunder? Då kan Cylinda vara företaget för dig. Cylinda ägs av Elektroskandia Sverige, Sveriges ledande el-teknikgrossist och erbjuder ett komplett sortiment av vitvaror som ett hem kan tänkas behöva. Vårt team präglas av stort kund- och målfokus där vi brinner för att göra skillnad för Cylindas kunder. Vill du vara länken mellan säljare och kund samtidigt som du är en vardagshjälte tillsammans med oss, välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter 
Som servicetekniker har du daglig kundkontakt då du reparerar, förbättrar och installerar våra produkter ute hos våra kunder. Du arbetar med Cylindas breda sortiment av vitvaror i Stockholm. Du representerar företaget på affärsmässigt och professionellt sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, med allt vad det innebär i form av höga krav på ansvar, handlingskraft och initiativrikedom. Du kommer få en gedigen introduktion under ett par veckor innan du börjar arbeta självständigt på fältet. Introduktionen består av utbildning som du får av våra produktspecialister och att du kommer få följa med en erfaren kollega. Även fortsättningsvis efter introduktionen kommer du ha bra stöd från kollegor då alla möts upp varje morgon för att gå igenom dagens arbete samt beställa delar till kommande jobb. Eftersom Elektroskandia har flera butiker på södra sidan av Stockholm finns det även möjlighet att utgå därifrån.

Kvalifikationer

  • Har tidigare erfarenhet från branschen eller av liknande tekniskt arbete
  • Har kunskapen samt förmågan att kunna arbeta självständigt
  • Har B körkort
  • Är positiv och serviceminded samt har lätt för att samarbeta
  • Tycker om att jobba med teknik och kunder

Vi tror att du som söker både har ett tekniskt intresse och stort servicetänk. Du har alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tror vi att du som söker är en målorienterad, driven och självgående person som tar stort ansvar och vill lyckas i ditt arbete.

Övrig information 
Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Mikael Rönnbro, Regionchef, tel: 08923602. Facklig kontaktperson för Sveriges Elektriker Förbund är Kjell Drotz, tel: 076-7834987.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 juli. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Cylinda service söker servicetekniker till södra Stockholm

Elektroskandia