teknikjobb.se

 

Steen & Strøm är ett skandinaviskt företag, som äger och förvaltar köpcentrum. Företaget driver 18 ledande köpcentrum, som ligger på de mest attraktiva marknadsplatserna i Danmark, Norge och Sverige, varav 5 i Sverige. De 5 svenska köpcentrumen är belägna i Borlänge, Örebro, Malmö, Kristianstad och Partille/Göteborg. De besöks årligen av ca 28 miljoner personer, samt har en årlig omsättning på drygt 8.5 miljarder kronor.
Framgången bakom Steen & Strøm ligger i ett nära samarbete med våra hyresgäster, samarbetspartners, myndigheter och leverantörer. Steen & Strøm är ett fullt integrerat dotterbolag till Klépierre, Europas ledande köpcentrumägare. Med 155 köpcentrum i storstadsområden fördelade på över 16 länder och en portföljvärdering på 24.4 miljarder euro, är Klépierre Europas specialist på köpcentrum.


Till Emporia i Malmö och Galleria Boulevard i Kristianstad söker vi nu en driven Deputy Technical Manager!
 
Vill du jobba inom en dynamisk och internationell koncern med starkt fokus på hållbar utveckling, innovation och kundservice? Är du intresserad av att bidra till att matcha konsumenters intresse och behov genom att hjälpa och stödja kommersiella hyresgäster med kunskap, kvalitativ drift och engagemang, så att de i sin tur kan möta kundernas behov på bästa möjliga sätt?
Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten:
I rollen som teknisk chef/teknisk förvaltare blir du ansvarig för att säkerställa en smidig, professionell och effektiv hantering av köpcentrumen från ett tekniskt, säkerhets-, hållbarhets- och underhållsperspektiv. Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften av våra fastigheter i Malmö och  Kristianstad tillsammans med det lokala teamet och i nära samverkan och dialog med underleverantörer.

Som vår Technical Manager är du fastighetsägarens förlängda arm, likväl som hyresgästernas och leverantörernas kontaktperson, med ett övergripande ansvar för fastighetens drift och skötsel, för trivseln hos våra hyresgäster liksom hos alla de kunder, som dagligen besöker Emporia och Galleria Bolulevard.

Dina viktigaste ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer vara:

 • Säkerställande av säkerhet för enskilda personer och varor utifrån såväl ett tekniskt som regelmässigt perspektiv
 • Daglig underhållshantering av bygg- och tekniska installationer
 • Utveckling och förbättring av våra fastigheter
 • Teknisk drift, underhåll, investering och budgetering
 • Genomförande av internkontroll utifrån lagar och förordningar
 • Rapportering av nyckeltal och begärda uppgifter
 • Att bistå vid förhandling av centrala ramavtal, samt lokala upphandlingar
 • Att proaktivt fokusera på kostnadseffektivitet och maximering av centrumets kommersiella potential
 • Projektledning av mindre utvecklingsprojekt och hyresgästanpassningar
 • Projektledning av optimeringar relaterat energi, miljö och hållbarhet
 • Uppföljning, koordinering och styrning av underleverantörer
   

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig, som helst har åtminstone 5 års erfarenhet från fastighetsbranschen och teknisk förvaltning. Du besitter kunskap inom byggteknik, fastighetsteknik, ventilation, brandsäkerhet etc och innehar erfarenhet av lagar och myndighetskrav relaterat fastighetsområdet. Vi ser helst att du har en adekvat akademisk utbildning alternativt vidimerad praktisk yrkeserfarenhet, som vi bedömer som likvärdig. Vi ser det som klart meriterande om du har BAS P, erfarenhet av drift- och energioptimeringsprojekt eller eftergymnasial ekonomisk utbildning.

Som person är du självständig, driven och strukturerad. Du har ett proaktivt och helhetsorienterat arbetssätt, är flexibel och anpassningsbar, med god social kompetens. Ditt kommersiella sinne är välutvecklat och du besitter en god kundmedvetenhet. Du kan skapa förtroende, är tydlig och effektiv, omdömesgill och tillförlitlig. Du äger goda kunskaper i engelska i tal och skrift, är förtrogen med att använda Excel och innehar B-körkort.

Vi erbjuder:
En självständig och ansvarsfull roll med professionella utmaningar inom en marknadsledande köpcentrumgrupp i Skandinavien med en ytterst solid europeisk plattform genom våra huvudägare i Frankrike. Du kommer ha ett nära och inspirerande samarbete med kollegorna på våra 18 köpcentrum i Skandinavien, med ledningen, samt anställda på Emporia i Malmö och Galleria Boulevard i Kristianstad. Dina möjligheter till professionell utveckling och kompetensbyggnad genom deltagande i relevanta kurser och seminarier, kommer vara mycket goda.

Ansökan:
Om du känner igen dig i ovanstående och vill bli en del av Steen &Strøm, ser vi gärna din ansökan omgående!

I denna rekrytering samarbetar vi med Fasticon Kompetens och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Sista formella ansökningsdag är 2020-02-13. Observera dock att ansökningar granskas löpande och att tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocesssen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 eller via peter.karlsson@fasticon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 

Branschkategori    Fastighet
Bransch    Fastighetsförvaltare
Alternativ branschkategori    Fastighet
Alternativ bransch    Tekniker

Om denna position
Arbetsgivare    Steen & Ström Sverige AB
Hemsida    www.steenstrom.com
Arbetsplats    Malmö, Kristianstad
Titel    Deputy Technical Manager
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

 

Steen & Ström Sverige AB - Deputy Technical Manager

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb