teknikjobb.se

Distributionselektriker/Tekniker – Gotlands Elnät AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Distributionselektriker/Tekniker – Gotlands Elnät AB

Gotlands Energi AB med tillhörande dotterbolag Gotlands Elnät AB och Gotlands Elförsäljning AB, (GEAB) består av ca. 150 medarbetare som arbetar med elnät, fjärrvärme, elhandel, bredband och liknande energitjänster på Gotland. GEAB ägs till 75% av Vattenfall AB och till 25% av Region Gotland och vi är miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade. GEAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar samt att vi värnar om en bra balans mellan arbete och fritid.

Vill du vara med och skapa ett konkurrenskraftigt GEAB i framtidens energilandskap? Just nu står vi inför stora förändringar där vårt mål bland annat är att våra kunder ska kunna nyttja fossilfri energi inom en generation. Därför har vi börjat rusta inför framtiden och söker nu flera medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss som företag och samtidigt ta ansvar för ett hållbart Gotland!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker dig med intresse för att arbeta med samhällsviktig energiförsörjning på Gotland. Du kommer att arbeta med nybyggnation, underhåll och felavhjälpning av frilednings-, jordkabelnät och nätstationer inom 70-, 10-, och 0,4-kV-eldistributionsnät. Beredskap kommer på sikt ingå i anställningen.

Önskvärda kvalifikationer

Du har minst en 3-årig gymnasieutbildning med elteknisk inriktning, alternativt KY/YH-utbildning med inriktning mot eldistributions- eller elkraftteknik. Vidare kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Flerårig arbetserfarenhet inom elbranschen är meriterande.

Vi värdesätter om du är initiativ- och handlingskraftig och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med god samarbetsförmåga.

Körkort B krävs och BE och/eller C är meriterande

Vill du veta mer om tjänsten

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Gruppchef Petra Westdahl-Lyander tfn 0498 – 28 50 65.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. GEAB arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

GEAB arbetar med kritisk infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet medsäkerhetsskyddslagen.

 

GEAB har alkohol- och drogfria arbetsplatser och tillämpar därför drogtestning vid nyanställning.

Dela detta jobb

Distributionselektriker/Tekniker – Gotlands Elnät AB

Vattenfall AB