teknikjobb.se

Dokumentationsingenjör produktionsanläggningar

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Dokumentationsingenjör produktionsanläggningar

Vill du jobba med oss för en hållbar och effektiv energiproduktion? Vi söker en ny kollega till teamet som ansvarar för vår anläggningsdokumentation.

Jobbet som dokumentationsingenjör innebär att du har administrativt ansvar för all teknisk dokumentation på en eller flera av Göteborg Energis produktionsanläggningar och pumpstationer. Det innebär att du säkerställer att dokumentationen är korrekt utifrån gällande standard samt att den är arkiverad och sökbar för underhålls- och projektverksamheten. Det innebär att du: 

  • svara för att dokumentationen är aktuell och tillgänglig på produktionsanläggningarna för fjärrvärme, kyla, el och biogas
  • inordning av dokumentation i rätt media, IT-system och/eller arkiv
  • svara för anläggningsregister över produktionsanläggningarna
  • förse koncernens interna kunder med dokumentationsunderlag
  • fungera som sakkunnig i t ex projektgrupper och som utbildare.

Du kommer även att delta i investeringsprojekt som dokumentationsfunktionens representant samt vara arkivsamordnare vid behov.

Vi söker dig som har högskoleingenjörsexamen med el-/instrumentinriktning eller har annan kompetens som bedöms likvärdig. Du har teknisk bakgrund och erfarenhet från kraft eller processindustri, dokumenthantering och gärna även konstruktion. Vi vill att du är van användare av program för konstruktion/dokumenthantering. Våra anläggningar finns på olika platser främst inom Göteborg. Du behöver körkort för personbil för att smidigt kunna besöka anläggningarna. Du har god planeringsförmåga och ordningssinne samt kan arbeta både i grupp och självständigt. Du ska också kunna instruera och ha kvalitetsansvar för konsultinsatser inom dokumentationsområdet. Som person är du är drivande, har helhetssyn samt är analytisk. Du har servicekänsla och är en problemlösare. Du har lätt för att samarbeta med andra och har god kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift. Du är självständig och tar ansvar.

Dokumentationsfunktionen är en del av enheten Underhållssamordning och Dokumentation som svarar för planering, beredning och dokumentation inom vår produktionsverksamhet. Du kommer att vara stationerad på Sävenäsanläggningen men vara mycket ute på de produktionsanläggningar som ingår i ditt ansvar. Din organisatoriska placering är på avdelning Underhåll och enhet Underhållsamordning & Dokumentation som leds av Erland Blackås. Erland - varför ska man söka tjänsten som dokumentationsingenjör?

-Vi erbjuder ett stimulerande, varierande och ansvarfullt jobb i ett fokuserat team med hög kompetens. Omställningen till mer hållbara energilösningar är spännande och utvecklande för oss som jobbar i verksamheten. Hos oss har du möjlighet att utvecklas samtidigt som du jobbar med något som är ytterst viktigt för alla som bor och verkar i Göteborg.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Verkar det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-08-01

Kontaktpersoner
Erland Blackås, enhetschef
tfn: 031-625924 
mob: 0707-899933

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Dela detta jobb

Dokumentationsingenjör produktionsanläggningar

Göteborg Energi