teknikjobb.se

Logga

Driftsamordnare - vikariat

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Driftsamordnare - vikariat

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Tjänsten som driftsamordnare är ett vikariat under cirka 2 månader.

Huvudsaklig arbetsplats är Grosvadsskolan men i tjänsten ingår även visst underhåll och reparationer på Högalidsskolan och Lotorp skola.

Arbetsuppgifter
Som driftsamordnare har du varierande arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar för att underhålla och reparera inventarier och utföra lättare servicearbeten på fastigheterna. Du kommer också vara den som kontaktar utomstående firmor för reparationer som inte ingår i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har någon gymnasial yrkesutbildning mot fastighetsskötsel. Som person är du utåtriktad, social och tycker om kontakten med andra människor.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Driftsamordnare - vikariat

Finspångs kommun