teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Är du intresserad av att jobba i en unik arbetsmiljö med stor möjlighet till friluftsliv i fjällvärlden?

Gruvplaneringen i Kiruna söker driftgeologer för underjordskartering och borrkärnskartering. Du kommer att arbeta i ett litet sammansvetsat gäng där kraven på samarbetsförmåga, ansvarstagande och noggrannhet är stora. Du arbetar i nära både gruvgeologer och bergmekaniker. 
 

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har civil-/bergsingenjörsutbildning eller universitetsutbildning med geologisk inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna nyutexaminerade geologer som sökande till tjänsten. Du kommer bland annat att arbeta med Microstation och Leapfrog, där tidigare erfarenheter är meriterande.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och körkort B är ett krav.

Rekrytering och intervjuer sker löpande, skicka in ansökan så snart du har möjlighet. Ansökan med CV och personligt brev ska vara inne senast 2019-07-31. 

För mer information kontakta gärna Erik Swedberg, tel: 0980-71023 e-post: erik.swedberg@lkab.com 

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter: 
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Driftsgeolog till gruvan

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb