teknikjobb.se

DRIFTTEKNIKER

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

DRIFTTEKNIKER

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. De finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. De arbetar nära sina kunder ochi ser gärna att du i ditt jobb hos dem kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Vår uppdragsgivare Riksbyggen söker nu en drifttekniker till Mo Södra Skåne. Du kommer att ingå i en grupp på 15 medarbetare och du kommer utgå från Malmö. Kunderna finns lokaliserade i hela marknadsområdet.

Vad ska du göra? 

Som drifttekniker arbetar du med att optimera fastigheternas tekniska system. Du är också ansvarig för mediestatistiken för våra kunder. Du kommer att arbeta både med bostäder och kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme-, ventilations- och elanläggningar samt diverse inre fastighetsskötsel.

Vidare ingår även:
– Tillsyn och skötsel på plats av fastighetens tekniska system
– Utföra kontroller, service och reparationer på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem
– Hantera periodiskt serviceschema.

Som Drifttekniker kommer du att ha mycket kontakter med kunder, entreprenörer och övriga kollegor som arbetar med kunden. Det ingår därmed i rollen att skapa goda kundrelationer i syfte att säkra affärsmässigheten.

Vem är du?

Vi söker dig med driftteknikerutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. En bred fastighetsteknisk kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet från värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs att du har god social kompetens samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, att du har en stark administrativ förmåga är mycket viktigt. Du har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är miljö- och kvalitetsmedveten samt har förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Då datorn och smartphone är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbygganställda, ser vi att du är van vid att hantera dator och telefon i jobbet.

Tjänsten kräver B-körkort.
Placeringsort: Malmö

Riksbyggen tillämpar provanställning. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson rekrytering. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Åhlander, 072 300 08 92, sophie@isakssonrekrytering.se.

Dela detta jobb

DRIFTTEKNIKER

Isaksson Rekrytering & Bemanning