teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. 

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

Arbetsuppgifter

Lessebo Fjärrvärme AB är ett bolag som är helägt av Lessebo kommun. Bolagets uppgift är att producera värme i kommunens tätorter. Lessebo kommun har höga ambitioner på miljöområdet och en utbyggd fjärrvärme är en del i det arbetet. 

Vi behöver stärka upp vår organisation och söker därför en drifttekniker som kan ta hand om våra fjärrvärmeverk och vårt kulvertnät. Din uppgift är att drifta, underhålla och i viss mån reparera våra verk. Du är samtidigt vårt ansikte utåt mot nya som gamla kunder. Du arbetar med att serva kundernas anläggningar och bistår när det kommer frågor. Du är med och projekterar utbyggnaden av nya kunder och sköter kontakten med inhyrda entreprenörer och besiktningsorgan. I Arbetet ingår att vara med i bolagets beredskapsstyrka.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att dina kunskaper gör dig kvalificerad att utföra arbetsuppgifterna som beskrivs. Vi är en liten organisation så vi söker dig som är flexibel och som kan arbeta självständigt och du kan ta egna beslut. Vi ser att du har relevant utbildning inom området samt att du har relevant erfarenhet. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi finns i kommunens alla orter, är B- körkort ett krav.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Provanställning tillämpas

Ansökan

Ansök senast:   2019-07-31

Referensnummer:   A888652

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson

Krister Lundquist
0478-12811
0470-2794399
krister.lundquist@lessebo.se

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Drifttekniker

Företag Lessebo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb