teknikjobb.se

Drifttekniker

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Drifttekniker

Drifttekniker till Vattenfall Värme i Jordbro

Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation. Nu söker vi två personer för skiftgående tjänst som Drifttekniker till vår verksamhet i Jordbro (Haninge).

Dina arbetsuppgifter som Drifttekniker

Som skiftgående Drifttekniker kommer du att ingå i ett av våra skiftlag. Tjänsten innebär både dag, natt och helgarbete. Tillsammans med dina kollegor ser du till våra produktionsanläggningar körs och övervakas på ett säkert, effektivt och miljömässigt sätt. Utöver drift och övervakning ingår att utföra egenkontroll och fortlöpande tillsyn enligt fastlagda planer.Som Drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

• Drift och övervakning inklusive rondering.

• Avställning/återställning av anläggning.

• Processoptimering och anläggningseffektivitet.

• Operatörsunderhåll, egenkontroll och fortlöpande tillsyn.

Som Drifttekniker behöver du följande kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området, exempelvis KY/YH-utbildning eller högskoleingenjör med erfarenhet från värme- och kraftproducerande industri. Erfarenhet från att köra likvärda anläggningar och driftteknikercertifikat är meriterande.

Som person drivs du av ett resultat- och målinriktat arbetssätt och har styrkan att hantera krävande situationer och tar ditt fulla ansvar. För rollen är det viktigt att du är kommunikativ och värdesätter samarbete tillsammans med ett högt säkerhetstänk. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att lösa problem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B erfordras.

Placeringsort: Jordbro (Haninge)

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Sahlin 0705120048, för frågor om rekryterings processen kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 15 Mars 2020. Vi tar inte emot ansökningar efter sista ansökningsdatum eller ansökningar som kommer in via email. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen

Vår avdelning

Drefvikens anläggningsområde producerar värme och el till kunder i Haninge, Tyresö, Nacka och Gustavsberg. Organisationen är uppdelad i fyra avdelningar; Bränsle, Produktion, Underhåll och Distribution. Verksamheten är miljöcertifierad enligt EMAS och ISO samt certifierad gentemot arbetsmiljö¬lagstiftningen. Produktionen uppgår till cirka 120 GWh el och 600 GWh värme och sker enbart med biobränsle.

Dela detta jobb

Drifttekniker

Vattenfall AB