teknikjobb.se

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Tekniska avdelningen är på väg framåt och vi behöver bli fler medarbetare. Nu söker vi dig som vill bli en av medarbetarna i Driftenhetens VVS-grupp. Tillsammans med dina kollegor svarar du för drift och underhåll på Akademiska sjukhuset. 

I gruppen finns ett 15-tal kompetenta medarbetare med kunskap inom VS, ventilation, kyla och medicinska gaser. 

Som drifttekniker VS kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete. Via fastighetssystemet fångar du dagligen upp arbetsordrar och ger dig sedan iväg på cykel inom sjukhusområdet. Utöver att hantera de fel som uppstår arbetar du också med den årliga tillsynsplanen. Fastighetsbeståndet är av växlande ålder och du arbetar med allt från toppmoderna nybyggda fastigheter till dem med några år på nacken. Systemen inom ett sjukhus är stora och komplexa - stöter du på problem du inte kommer vidare med så finns alltid bollplank och kunskapsstöd bland dina arbetskamrater, din chef och hos våra systemförvaltare.

Din bakgrund och kompetens
Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik och som trivs i en miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat. Du är nyfiken och intresserad och trivs med att möta många olika människor och yrkesgrupper. Du är en person som gillar att lösa problem, initiativtagande och självständig. 

Du har utbildning inom VVS. Vi har utrymme både för dig som är senior och erfaren och dig som är lite nyare på arbetsmarknaden, i så fall bör du ha minst något års yrkeserfarenhet. Din svenska är mycket god. Vi ser det som positivt om du har körkort för personbil. Du är van vid datorn som arbetsverktyg.

Vi erbjuder
Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av fastighetsteknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på driftsäkerhet? Gillar du att jobba självständigt men ändå vara en del av en arbetsgrupp? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!

Vi erbjuder dig ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner på Region Uppsalas hemsida

Varmt välkommen med din ansökan, senast den 4 augusti 2019.
P g a sommar och semester är ansökningstiden lång och intervjuer kommer att genomföras i augusti. Vi vill att din ansökan innehåller bifogat CV eller länk till CV online. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan

Vill du veta mer?
Vid denna rekrytering samarbetar vid med Jobbet.se
Ev frågor besvaras (t o m 5 juli) av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-470 71 10.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Drifttekniker VS

Ort
Utgår

2019-08-06

Ansök nu

Dela detta jobb