teknikjobb.se

Nu söker vi söker dig som är elnätstekniker eller elektriker.

På Relacom och affärsområdet Power arbetar vi inom flera olika el-områden. Vi är ett team om tre medarbetare i Mora/Dalarna. Nu söker vi ytterligare en person som vill vara en del av vårt team.

Mycket av våra arbeten utför vi mot elnätsägare ex. Ellevio. Där byter och installerar vi bland annat elmätare kat 1, arbetar med felavhjälpning, kopplar in och gör ändringar av serviser/elanslutningar. Vi arbetar även med kat-2-5 mätare där vi gör mätar- och transformatorbyten och utför kontroller. Vidare planerar och utför vi elinstallationer inom vårt satsningsområde infrastruktur, där vi sätter upp laddstationer för elbilar. Vi monterar/installerar även solcellsanläggningar. Arbete inom högspänningsområdet förekommer också.

Du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) med hemgaragering som du transporterar dig i inom verksamhetsområdet och utför ditt arbete. Din bas är dock i Mora.

På Relacom får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. Vår ambition är att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom varierande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll.

Vi har kollektivavtal, Kraftverksavtalet, för våra anställda elektriker/elnätstekniker på affärsområdet Power. Goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Som elektriker/elnätstekniker på Relacom inom Power får du arbetstidsförkortning 60 timmar och 25 semesterdagar/år. 

Har du den bakgrund som krävs? 

Du kan vara en erfaren elnätstekniker eller elektriker med el-kunskaper eller så kan Relacom bli din första arbetsgivare.Har du en el-utbildning i grunden och hungrig på en utmaning så kan detta vara rätt för dig! Tidigare arbete med el-mätarbyten eller liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav.

Är det här du? 

Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.  

Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment.  

Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl Relacom.  

Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom Relacom som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Tomas Lybeck,

tomas.lybeck@se.relacom.com eller 073 075 84 07

OBS! Rekryteringsbolag undanbedes!

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  

Arbetstid: Dagtid vardagar. Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 

Körkort: B Körkort krävs 

Relacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade mot nätet. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är vi cirka 500 medarbetare.

Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Våra kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

Loga

Elektriker/Elnätstekniker sökes till Mora med omnejd

Företag Relacom AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb