teknikjobb.se

Elektriker inom elmätning – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Elektriker inom elmätning – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Söker du efter ett fritt arbete i en varierande arbetsmiljö? Till området Örnsköldsvik med omnejd söker vi nu en tekniker inom elmätning. Vi erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Det är ett självständigt och fritt arbete i varierande miljöer. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i vårt arbete. Hos oss finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter.

Din roll som Tekniker
Du arbetar med alla uppdrag inom mätsystem och infrastruktur för elmätare. Det innebär i huvudsak:

• Underhåll av mätanläggningar 
• Service av elmätare kategori 1-5 
• Utföra åtgärder efter kontroll
• Utföra planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät

Dina kvalifikationer som Tekniker
• Elteknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet från verksamhetsområdet, exempelvis som elektriker är meriterande 
• Erfarnhet av elmätarjobb kategori 1-5 är mycket meriterande
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Datorvana
• B-körkort

Du ska trivas i ett självständigt jobb med mycket ansvar. Tjänsten innebär mycket resor och arbetsområdet avser mellersta Norrland. Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder samt ha en hög serviceanda. På Vattenfall Services sätter vi säkerhet främst och därför är det viktigt att du har högt säkerhetstänk. 

Placeringsort: Örnsköldsvik 

Övrigt: Hemstationering tillämpas. Resor med övernattning kan förekomma. 

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande Fredrik Andersson, tfn 072-231 68 23. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82, johanna.marklund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 11 augusti 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Elektriker inom elmätning – Vattenfall Services

Vattenfall AB