teknikjobb.se

 • Befattning

  Elektriker

 • Stationering

  LKAB Malmtrafik AB, Malmberget

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-09-13

 

Om företaget / verksamheten

Varje år fraktar LKAB cirka 27 miljoner ton järnmalmsprodukter via Malmbanan till hamnarna i Narvik och Luleå. LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterföretag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings- och lossningsterminaler, fordon och underhållsverkstäder. LKAB Malmtrafik ingår som en del i Logistikverksamheten i LKAB.

Om tjänsten

Sektionen för underhåll LKAB Malmtrafik söker nu en Elektriker till Malmberget. I arbetsområdet ingår samtliga LKAB Malmtrafiks fasta anläggningar, exempelvis lastnings/lossningsanläggningar, transportörer och spåranläggningar. Du kommer att ingå i en underhållsgrupp bestående av en planerare, två tekniker och två elektriker. Som elektriker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, förbättringsarbeten och reparationsarbeten, du kommer även att köra hjullastare. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med gruppen och gemensamt planera och prioritera underhållsinsatser. Till stöd har vi våra underhållssystem som Movex, Maximo och trafikverkets Bessy. Möjligheter till kompletterande utbildningar finns.

Dina kvalifikationer

Vi söker en problemlösare som är öppen för nya idéer och ser möjligheter. Arbetet medför både interna och externa kontakter varför egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, noggrannhet och ett bra bemötande är viktiga.Du har lägst en slutförd gymnasial utbildning med elteknisk inriktning eller motsvarande. Du är kvalitets- och säkerhetsmedveten och innehar lägst B körkort.

På LKAB Malmtrafik krävs att du uppfyller vissa hälsokrav bland annat krävs god syn, normalt färgseende och god hörsel. Meriterande är erfarenhet från signal-, el- och produktionsanläggningar inom industri eller järnväg. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.Övrig information

Övrig information

Anställningsformen är dagtid, arbetsberedskap kan förekomma. Har du frågor angående ovanstående eller önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta produktionschef: Tobias Orrmalm 070-3612466. Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 2020-09-13.

Elektriker LKAB Malmtrafik

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-13

Ansök nu

Dela detta jobb