teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Gruvmedia bygger, underhåller och utför akut felavhjälpning på infrastrukturen under jord i Kiruna. Infrastrukturen består av sekundärventilation, borrvatten, dräneringsvägar, dricksvatten, elanläggningar (upp till 1000v) samt en del fasta vattenreningsanläggningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är elinstallationsarbeten i produktionsområden och efter vägar. Vidare ingår arbeten med gruvventilation och vatten såsom montering och demontering av ventilationsduk, fläktar, vattenrör och ventiler.
Arbetet sker till stor del med hjälp av lastbilar med saxflak där arbetet kan vara fysiskt krävande. Arbetstiden är förlagd till skiftgång.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker med erfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet av att hantera och köra maskiner är det meriterande, då det till stora delar ingår i arbetet. För att du ska passa i rollen så ska du vara ansvarstagande, alltid sträva efter ett gott samarbete med kollegor, vara flexibel och tycka om att lösa problem.

Gruvvana och C-körkort är meriterande.
Körkort klass B är ett krav.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra förmåner för vår personal.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 29 februari 2020. Rekryteringen sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Hans Bodén 0980-71871.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Elektriker sökes till gruvmedia

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb