teknikjobb.se

Elkraftstekniker – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Elkraftstekniker – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Din roll som elkrafttekniker:
Som elkraftstekniker i Vattenfall Services projektverksamhet kommer du att arbeta med byggnation av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 20-, 10-, och 0,4-kV-eldistributionsnät.

Vi söker dig som håller ordning och reda och som tar initiativ för att göra ett gott service- och entreprenadarbete. Du vill göra bra ifrån dig! För oss är det ytterst viktigt med samarbete och att vi arbetar säkert i alla moment då säkerheten alltid kommer främst. För att trivas hos oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla frihet under ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet.

Dina kvalifikationer som elkrafttekniker:
Du har idag erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/montör/tekniker inom ledningsunderhåll, bygg- och projektverksamhet för eldistribution 0,4-20 kV. I grunden har du gymnasial el-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter.

Utöver dina erfarenheter ser vi gärna att du har branschspecifika utbildningar, t.ex. ESA, Säkerhet på väg och Hjärt- och lungräddning. I det här arbetet är det viktigt att du är okänslig för höghöjdsarbete och att du är beredd på att resa i tjänsten. Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi söker nu driftiga elkraftstekniker till Västernorrland och Västerbotten!Hemstationering kan bli aktuellt. Skriv gärna i din ansökan vilken ort du önskar.

Mer information:
För information om verksamheten och de här tjänsterna, kontakta rekryterande chef Erik Brandum, tfn 070-534 56 27. För frågor om rekryteringsprocessen eller din ansökan kontakta Jenny Lundberg, 076-140 57 73. Fackliga representanter är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Elkraftstekniker – Vattenfall Services

Vattenfall AB