teknikjobb.se

loga

Energiingenjör

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Energiingenjör

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Fastighetsförvaltningen i marknadsområde Sydost behöver förstärka sin drift- och energiverksamhet med en energiingenjör.

Vad ska du göra?
Som energiingenjör så bidrar du till att utveckla och utföra Riksbyggens energitjänster. Du har en funktion som sakkunnig och bistår Riksbyggens övriga projektledare i nyproduktions-, och ombyggnadsprojekt i teknik och energifrågor. Arbetet innebär att man arbetar tillsammans i team med kundansvarig, ekonom mfl för att hitta bästa tekniska och ekonomiska lösningen för kund. 

Du ansvarar även för projektledning inom drift- och/eller energiområdet. Du är drivande i säljarbete av energi- och miljöprojekt till befintliga och nya kunder. I arbetet ingår bland annat att du upprättar åtgärdsförslag, energikalkyler, förfrågningsunderlag, upphandlingar och kvalitetsuppföljning. Omvärldsbevakning inom energiområdet ingår även i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom energi-, fastighet-, drift, eller VVS. Erfarenhet från fastighetsdrift, installationsservice och/eller energioptimering av fastigheter är önskvärt. Du bör även besitta viss erfarenhet av projektledning samt av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Att kunna göra beräkningar och presentera ekonomiska kalkyler för olika åtgärdsförslag ingår i rollen.

Certifierad energiexpert eller energikartläggare är meriterande.

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö!  Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har en förmåga att pedagogiskt förmedla tekniska problem samt lösningar inom och utanför organisationen. Du gillar att utveckla och skapa affärer med såväl nya som befintliga kunder. Att ligga i framkanten inom teknikens innovation är något som du eftersträvar.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringen för tjänsten är på vårt kontor i Kalmar men arbete på andra orter i marknadsområdet förekommer.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att anställa före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2020. 

För övriga frågor angående tjänsten kontakta Max.Green@riksbyggen.se, 0470-747172.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Energiingenjör

Riksbyggen