teknikjobb.se

 

På Öresundskraft jobbar vi med energi och kommunikation och lägger grunden för framtidens hållbara och digitaliserade samhälle. Med 400 medarbetare ser vi till att 125 000 kunder får el, fjärrvärme, fjärrkyla, naturgas och bredband. Allt för en livskraftig Öresundsregion. Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi skapar och förmedlar.


Genom att bidra positivt till miljön och människors livskvalité och genom att skapa en arbetsplats där medarbetare är stolta och känner sig involverade, vill vi skapa en bättre värld. Om du som oss vill samverka för en bättre värld och älskar ansvaret och betydelsen som energibranschen spelar för framtiden och samhället - då har vi en potential ihop! #tillsammansför17

Om tjänsten
Som energiingenjör får du ansvar för en grupp kunder och du arbetar självständigt med att förvalta och vidareutveckla de befintliga energilösningsavtalen. Du kommer att vara placerad inom affärsområde Fastighetslösningar som ansvarar för försäljning och utveckling av Öresundskrafts kunderbjudanden/energitjänster till deras B2B kunder. Här arbetar du med att utveckla och bevaka deras lokala energisystem och tar proaktivt initiativ till att föreslå kunden förbättringsprojekt. Målgruppen är framförallt kunder med komplexa styrsystem, dvs. flerbostadshus och större lokaler.

Rollen innebär även administrativt arbete på kontoret, där fokus ligger på att kunderna får den service som avtalats samt skapa ett mervärde för kunden genom att erbjuda nya lösningar. Du räknar på kostnader för olika lösningar, presenterar kostnadsförslag till kund och efter implementering analyserar och sammanställer du resultatet. Du är också vår tekniska expert på möten som du gör tillsammans med våra säljare hos nya kunder. Kontroller, agera på larm under kontorstid direkt från systemen är andra arbetsuppgifter som ligger inom ramen för rollen.

Vem är du?
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att både trivas och fungera bra i rollen bör du vara strukturerad, likaväl analytisk för att kunna lösa problem utan att missa de långsiktiga strategierna. Du känner dig trygg i dig själv och samarbetar bra med andra där fokus ligger på det gemensamma målet.

Din profil
Då rollen innefattar många olika typer av tekniska moment samtidigt som det är en administrativ och kundfokuserad roll, letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:
 

  • Goda kunskaper gällande fastighetsautomation samt tillhörande fastighetskommunikation
  • Erfarenhet av att göra kostnadsuppskattningar/beräkningar
  • Fastighetskompetens
  • Utbildad inom el, energi eller VVS
  • Minst 5 års erfarenhet efter avslutade studier
  • Svenska i tal och skrift samt förståelse för engelska
  • B-körkort

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

  • Arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik, likaså arbete med switchar, routrar, nätverk samt styr- och reglerteknik
  • Certifierad energikartläggare
  • Certifierad energiexpert

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som energiingenjör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg på 0709-89 50 13.
Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se 

 

 

 

Öresunds kraft Energiingenjör

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-03-14

Ansök nu

Dela detta jobb