teknikjobb.se

Eslövs Bostads AB, ebo, är ett bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar knappt 2 500 bostäder i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra fastigheter finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt.


På Eslövs Bostads AB arbetar vi efter värdeorden Framåtanda, Respekt, Ansvar och Målmedvetenhet. Innovation, nytänkande, utveckling och kreativitet, är något som ständigt står på vår agenda – exempelvis så arbetar vi nu med en digitalisering av vår verksamhet. Vi ser våra medarbetare som den viktigaste tillgången – hos oss får du goda möjligheter att trivas och växa ytterligare i din profession!

Om tjänsten:
Som projektledare hos oss på Ebo, erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete, där du har förmånen att få verka som samhällsbyggare i vackra och trivsamma Eslövs kommun.

Du blir den sammanhållande länken för våra underhållsprojekt, både mindre och större, som rymmer mångfald och variation, erbjuder teknisk problemlösning och intressanta professionella utmaningar. Du får det fulla ansvaret för att projekten uppfyller satta mål avseende kvalitet, miljö och ekonomi.

Projekten genomförs i nära samarbete med Eslövs Bostads AB:s egna avdelningar med externa resurser, myndigheter och i god samverkan med våra hyresgäster. Detta gör att det ställs höga krav på planering, samordning och kommunikation.

Kvalifikationer:
Du är en driven projektledare, som vill det lilla extra i rollen! Du får gärna ha erfarenhet av projekt, som har varit extra utmanande och du innehar en god fastighetsteknisk kompetens. Att arbeta innovativt och kreativt i problemlösningen är naturligt för dig och du är utvecklingsbenägen och framåtsträvande.

Vi ser helst att du har en för tjänsten relevant utbildningsbakgrund, men även praktisk yrkeserfarenhet, som vi bedömer som likvärdig, kan vara av intresse. Tidigare erfarenhet av LOU är önskvärt i sammanhanget.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är en strukturerad, initiativrik och målinriktad person, som har förmågan att samordna, planera och arbeta självständigt. Du besitter social kompetens, en god kommunikativ förmåga och kan hantera den viktiga dialogen med hyresgästen. Du uppskattar ett gott samarbete i ett bra team, där du gärna kommer med nya, kreativa idéer, som bidrar till teamets och verksamhetens utveckling.

Ansökan:
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi gärna din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar Eslövs Bostads AB med Fasticon Kompetens AB. Sista ansökningsdag är 2020-02-16. Observera dock att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Karlsson på 0734- 07 66 25 eller peter.karlsson@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Branschkategori    Fastighet
Bransch    Projektledare
Alternativ branschkategori    Hantverk / Bygg / Anläggning / Mekanik
Alternativ bransch    Annat
Om denna position
Arbetsgivare    Eslövs Bostads AB
Repslagaregatan 2
241 23 ESLÖV
Hemsida    www.ebo.se/
Arbetsplats    Eslöv
Titel    Projektledare Underhåll
Sektor    Offentlig
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

Eslövs bostad ab - Projektledare Underhåll

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb