teknikjobb.se

logga

Essity Hygiene and Health AB rekryterar nu Automationstekniker.

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Essity Hygiene and Health AB rekryterar nu Automationstekniker.

Essity Hygiene and Health AB rekryterar nu Automationstekniker.

Företagsinformation
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Namnet Essity är en utveckling av de engelska orden essentials och necessities, nödvändigheter i vardagen. Vår hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljning sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 47 000 medarbetare och nettoomsättningen 2018 var cirka 118,5 miljarder kronor (11,6 miljarder euro). Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Om Lilla Edet: Essity Lilla Edet Bruk är ett returpappersbruk med en årsproduktion på ca 100.000 ton. De olika produktionsavsnitten inom fabriken är Ångcentral/Slutvattenrening, Massaberedning/Papperstillverkning, Konvertering och Logistik. Inom varje produktionsavsnitt finns det flera resursteam som leds av en RST ledare. I varje RST finns det, förutom operatörer, både processingenjörer, underhållsingenjörer, mekaniker och automationstekniker.

Tjänstebeskrivning
Essity Hygiene and Health AB i Lilla Edet rekryterar nu Automationstekniker som i huvudsak skall arbeta med företagets pappersmaskiner och kringutrustning. Som automationstekniker hos Essity Hygiene and Health AB kommer du att jobba med förebyggande samt avhjälpande underhåll. I tjänsten ingår felsökning av utrustning samt programmering i våra två styrsystem ABB samt Siemens. I tjänsten förekommer också ombyggnation samt nyinstallation av produktionsutrustning. Du kommer att ingå i vårt automations underhållsteam som idag består av 6 personer och vara placerad i Lilla Edet. Tjänsten är på dagtid med schemalagd jour i snitt 1dag/v samt var 6e helg.

Kvalifikationer
Som person söker vi dig som är engagerad, ambitiös och gillar att ta initiativ. Du trivs med ett självständigt arbete liksom att arbeta tillsammans med teamet och du är lyhörd och flexibel i din yrkesroll. De kvalifikationer och egenskaper som vi önskar av vår nya medarbetare är: • Utbildning inom automation eller likvärdig erfarenhet • God kännedom om framförallt ABB samt Siemens styrsystem. • Dokumenterad erfarenhet minst 2–4 år av automationsjobb inom industri. • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift Låter det intressant Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel.0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2020-03-02 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lilla Edet

Publiceringsdatum

02 February 2020

Dela detta jobb

logga
Essity Hygiene and Health AB rekryterar nu Automationstekniker.

Premier Service