teknikjobb.se

Du som är student i Sverige kan skicka in din ansökan om att göra examensarbete på Höganäs i Höganäs eller Halmstad via denna sida. Om du studerar i något annat land är möjligheterna begränsade till de universitet som har ett samarbete med Höganäs inom något specialområde.

Din ansökan ska innehålla vilken utbildning du går, när du förväntas ta examen, vad du vill göra examensarbete om samt aktuell tidsperiod. Har du ej specifika datum redan vid ansökan så ange om du vill göra arbetet på hösten 2019 eller våren 2020.

Om du inte redan har ett bestämt ämne så skriv inom vilket område du vill göra examensarbete.

Skriv gärna lite om dig själv och motivera varför du är intresserad av att skriva inom ett visst område och och varför du vill göra ditt examensarbe på Höganäs.

På vår hemsida står det att företaget hjälper till med praktiska saker. Detta innebär bland annat att vi har ett par lägenheter som i mån av tillgång kan hyras ut till studenter som behöver tillfälligt boende i Höganäs. Skriv därför gärna redan i din ansökan om du har behov av hjälp med att hitta boende om du gör examensarbete på Höganäs. 

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Personalavdelningen, HR, kommer att titta på din ansökan och skicka den till aktuell avdelning för respons, därefter kommer du att få ett svar från oss. Det kan ta lite olika lång tid beroende på vilket område du valt och vilka som blir involverade. För oss är det viktigt att vi anser oss ha tillräckligt med tid för studenten innan vi accepterar ett examensarbete.

Vi vet att studenter söker examensarbete på flera företag samtidigt. Skulle det inte längre vara aktuellt att göra examensarbete hos oss är vi tacksamma om du hör av dig. 

Contact person

Catarina Boustedt
catarina.boustedt@hoganas.com

Logo

Examensarbete, hösten 2019 eller våren 2020

Företag Höganäs AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb