teknikjobb.se

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant - och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld - och vi ser fram emot din ansökan.

Placering: 

Ekerö

Bransch: 

Teknik, Naturvetenskap

Antal tjänster: 

1

Typ av jobb: 

Rekrytering till företag 

TEKNIK- OCH EXPLOATERINGSENHETEN är organiserat under kommunstyrelsen och tekniska nämnden och har därigenom en aktiv del i det övergripande planeringsarbetet som sker inom kommunen. Teknik- och exploateringsenheten ansvarar för områden inom mark och exploatering, kommunens gatu- och vägnät, utemiljö samt avfallshantering.

Ekerö kommun söker dig som vill utveckla exploateringsverksamheten!

Arbetsbeskrivning
Vi är i en utvecklingsfas - och ska varsamt växa. Ekerö kommuns unika miljöer med såväl skyddade som historiska områden ger dig en unik kombination av möjligheter och utmaningar när vi ska bevara och utveckla omgivningarna. Oavsett tidigare erfarenhet får du inflytande och förtroende att driva stora projekt. Med gemensamt engagemang jobbar vi i högt tempo - vilket både kräver simultanförmåga och ordningssinne.

I Ekerö kommun har en stor utveckling inom stadsbyggnad påbörjats. Exempelvis pågår detaljplaneläggning i tre av kommunens centrum för centrumutveckling, bostäder, skolor och förskolor behöver byggas och kommunen får access till Förbifart Stockholm som ger helt nya förutsättningar för boende och företag. Därför behöver kommunens organisation inom genomförande av detaljplaner och strategiska avtalsförhandlingar förstärkas genom denna tjänst.

Som Exploateringsstrateg kommer du att arbeta som lagledare för exploateringsverksamheten under Teknik- och exploateringschefen. Ni kommer att ha ett nära samarbete och gemensamt med kommunens planeringsenhet arbeta för att upprätta bra rutiner för en effektiv stadsbyggnadsprocess. Du är erfaren inom området kommunal markexploatering och kan därför stärka vår organisation i fråga om gedigen kunskap, coachning av medarbetare, tydliga processer, och stark framdrift. Du kommer även att handlägga avancerade ärenden.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:

Du har högskoleutbildning med inriktning på samhällsbyggnad/fastighetsrätt/mark och exploatering och minst 8 års erfarenhet från en politiskt styrd organisation där du arbetat med avtalsförhandlingar och exploateringsfrågor i tidigt skede. Du har kunskaper inom bl. a fastighetsrätt, avtalsrätt, fastighetsbildning, fastighetsekonomi och PBL. Vi ser också att du är intresserad av omvärldsbevakning, nya kunskaper och trender.


Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:

Erfarenhet av upphandlingar i enlighet med LOU är meriterande. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera, upprätthålla goda relationer och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.


Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis och rekryteringskonsult Anna Setterberg, 08 764 25 83.
Vi arbetar med löpande urval, sista dag att söka tjänsten är dock 15 augusti.

 

Om Ekerö kommun
Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun - där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.
Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.
Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Exploateringsstrateg till Ekerö kommun

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb