teknikjobb.se

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Söker du ett roligt och givande extrajobb inom fastighetsbranschen? Registrera din profil hos oss på Fasticon Kompetens för att starta din karriär inom fastighetsbranschen hos oss!

Tjänsten
För framtida interimsuppdrag söker vi på Fasticon Kompetens dig som vill arbeta inom fastighetsbranschen. Vi söker dig som studerar inom området fastighet och har ett antal terminer kvar på din utbildning och vill bredda ditt nätverk, samtidigt som du skaffar dig relevant arbetslivserfarenhet! Vi samarbetar med en mängd olika fastighetsbolag i olika storlekar, både inom den privata och offentliga sektorn.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv och framåt, du trivs med att träffa nya människor och är inte rädd för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter!

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsstudent passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, så hör vi av oss när vi får in uppdrag som matchar din profil.

För att söka extrajobb, registrera din cv på www.fasticonjobb.se bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se  eller på 073-415 43 11.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se 

Branschkategori    Fastighet
Bransch    Annat

 

 

 

Fasticon - Extrajobb till dig som studerar inom fastighet!

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Dela detta jobb