teknikjobb.se

FALLSKYDDSMONTÖR MED PLACERING I OSLO

Ansök nu

FALLSKYDDSMONTÖR MED PLACERING I OSLO

Vi söker dig som har viljan att lära och utvecklas inom ett viktigt område i en spännande och dynamisk bransch. Du är en trygg, händig och pålitlig person som inte rädd för höjder eller att hugga i. Du ska kunna axla den roll som våra kunder efterfrågar – att vara specialist på arbeten i fallriskmiljö.

SafetyRespect AB levererar fallskyddslösningar till byggarbetsplatser runt om i landet. Vi erbjuder även montage på plats och det är där vi behöver dig. Du kommer att arbeta i ett tvåmannalag hos våra kunder och montera våra produkter och lösningar. Arbetsmiljön är till största delen byggarbetsplatser inom regionen men resor och arbete i övriga landet förekom- mer.

Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats. I rollen som specialist ska du kunna hjälpa kunden med projektering inför nya beställningar, tilläggsbeställningar på plats m.m. Företaget erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag under stark tillväxt.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen, som ställningsbygge, praktiskt arbete på tak eller liknande, är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är dock egenskaper vi värdesätter högre än formella meriter.

Kompetenskrav
• God fysik.
• Engelska i tal och skrift.
• Gymnasieutbildning.
• B-körkort.

Anställning
• Arbetstid: heltid.
• Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansök redan i dag – vi arbetar löpande med ansökningarna!
Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande. Du är välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till: hilde@safetyrespect.no Vid frågor, ring depåchef Hilde Hellstrand på telefon +47 97 57 36 36.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

FALLSKYDDSMONTÖR MED PLACERING I OSLO

Safetyrespect AB