teknikjobb.se

FALLSKYDDSMONTÖR MED PLACERING I STOCKHOLM

Ansök nu

FALLSKYDDSMONTÖR MED PLACERING I STOCKHOLM

Vi söker dig som har viljan att lära och utvecklas inom ett viktigt område i en spännande och dynamisk bransch. Du är en trygg, händig och pålitlig person som inte rädd för höjder eller att hugga i. Du ska kunna axla den roll som våra kunder efterfrågar – att vara specialist på̊ arbeten i fallriskmiljö.

Safety Respect AB levererar fallskyddslösningar till byggarbetsplatser runt om i landet. Vi erbjuder även montage på̊ plats och det är där vi behöver dig. Du kommer att arbeta i ett tvåmannalag hos våra kunder och montera våra produkter och lösningar. Vårt verksamhetsområde är byggarbetsplatser inom Stockholmsregionen såväl som övriga landet. Resor med övernattning förekommer frekvent.

Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på̊ plats. I rollen som specialist ska du kunna hjälpa kunden med projektering inför nya beställningar, tilläggsbeställningar på̊ plats m.m. Safetyrespect erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag under stark tillväxt.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen, som ställningsbygge, montage, praktiskt arbete på̊ tak eller liknande är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper vi värdesätter högre än formella meriter.

Kompetenskrav

  • God fysik
  • Engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort

Anställning

  • Arbetstid: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse

Ansök redan idag – vi arbetar löpande med ansökningarna
Vi välkomnar kvinnliga sökande. Vid frågor, ring depåchef Milton Gradin på̊ telefon 070-380 70 97.

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

FALLSKYDDSMONTÖR MED PLACERING I STOCKHOLM

Safetyrespect AB