teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB Fastigheter är ett dotterbolag till LKAB och har en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.

Om tjänsten

Som fastighetsskötare hos oss arbetar du självständigt med förebyggande drift och underhåll av våra fastigheter. I arbetet ingår bland annat rondering, felsökning, reparationer och åtgärdande av felanmälningar i bostäder och lokaler. Arbetet innebär mycket kontakt med människor, såväl internt som externt. Även yttre skötsel av fastigheter förekommer.

Dina kvalifikationer

Med anledning av den stora delen kundkontakt, såväl internt som externt, är det viktigt att du är initiativtagande, kommunikativ och ansvarstagande samt har god problemlösningsförmåga. Du är van vid att arbeta självständigt, sätta kunden i centrum och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Du bör ha gymnasial utbildning med bygg-, el- eller vvs-teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Eftergymnasial utbildning som fastighetstekniker samt erfarenhet från fastighetsskötsel, el, vvs och lägenhetsreparationer är meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort, godkända slutbetyg från gymnasiet samt datorvana.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen in med din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Fastighetschef Fredrik Bergström 0980-53106 eller fredrik.bergstrom@lkab.com

Befattning
Fastighetsskötare

Stationering
LKAB Fastigheter AB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-11

Fastighetsskötare

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-11

Ansök nu

Dela detta jobb