teknikjobb.se

Fastighetsskötare/allt i allo – Motala

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Fastighetsskötare/allt i allo – Motala

Är du studerande och vill fylla ditt CV med värdefull erfarenhet? Nu söker vi 2-5 st fastighetsskötare/allt i allo till vår anläggning i Motala!

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en positiv bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen. Arbetet kommer att pågå i 3 veckor under perioden maj t.o.m. augusti.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med städning, målning, trädgårdsskötsel samt administration.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasiet och är minst 16 år. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vid Motala och Askersund värme är mycket meriterande. Om du har ett trädgårdsintresse och trivs med att rensa, fixa med faciliteter samt enklare administration är detta varierande jobb rätt för dig!

Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka senast 23 februari, 2020.
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare isabella.regardt@vattenfall.com. För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Berit Sanded berit.sanded@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

På Vattenfall är vi övertygade om att mångfald hjälper oss att bygga ett mer lönsamt, effektivt och attraktivt företag. En bra balans bland våra anställda gällande ålder, kön och etnisk & kulturell bakgrund gör oss mer framgångsrika, för oss närmare våra kunder och ger oss möjligheten att fortsätta vara ett företag där våra medarbetare trivs och vill fortsätta att arbeta.

Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.

Vattenfall Heat arbetar med att producera värme, el, ånga och kyla till våra kunder på ett ekonomisk, miljömässigt och säkerhetsmässigt hållbart sätt.

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv.

Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Fastighetsskötare/allt i allo – Motala

Vattenfall AB