teknikjobb.se

Fastighetsföretag med stort hjärta söker fastighetsskötare

Har du ett stort fastighetsintresse, gillar att lösa problem och trivs i en roll där du träffar mycket människor? Då kan du vara fastighetsskötaren vi söker till vår kund i centrala Stockholm. Här kommer du att erbjudas en viktig roll på ett mindre fastighetsbolag som värnar om såväl sin personal som sina fastigheter och hyresgäster. I rollen som fastighetsskötare kommer du att ges mycket eget ansvar och du uppmuntras att komma med förslag och egna idéer. Du kommer att ingå i ett prestigelöst gäng där samarbete står högt i kurs.

En dag på jobbet
Som fastighetsskötare hos vår kund kommer du att ansvara för skötseln av dina fastigheter som till största delen består av flerbostadshus. Du utgår från kontoret där du hanterar vissa administrativa arbetsuppgifter samt träffar och får utbyte av dina kollegor.  Största delen av arbetsdagen spenderas ute i fastigheterna där du säkerställer skötseln och fångar upp de åtgärder som krävs. I mån av tid utför du de reparationer som behövs, utifrån din bakgrund och dina erfarenheter. Du har daglig kontakt både med hyresgäster och entreprenörer och kommer bland annat att erbjudas följande arbetsuppgifter:
 

  • Ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna
  • Rondering av fastigheter
  • Hantering av felanmälningar
  • Beställa mindre reparationsarbeten och följa upp entreprenörer
  • Utföra skötselåtgärder och mindre reparationsarbeten
  • Vara delaktig i framtagandet av drift- och underhållsbudgetar
  • Föra dokumentation över fastigheterna så som medieförbrukning och underhållsåtgärder


Vem är du?
I rollen som fastighetsskötare arbetar du nära hyresgästerna. Det är därför viktigt att du trivs i en social roll då du träffar mycket människor. Att bemöta andra positivt med en lösningsinriktad attityd är därmed en självklarhet för dig. Du har tidigare erfarenhet av att jobba som fastighetsskötare eller liknande och gärna med bostäder. Vår kund erbjuder dig mycket frihet under ansvar och det ställer krav på att du själv ser vad som behöver göras och tar tag i det. Du ser fram emot att bidra med ditt engagemang och att få arbeta tillsammans med kollegor som välkomnar din idérikedom, och drar dig inte för att hjälpa till där det behövs. Rollen kräver att du har körkort.

Välkommen med din ansökan!
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se
 

 

 

 

Fastighetsskötare - Lennart Ericsson

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-21

Ansök nu

Dela detta jobb