teknikjobb.se

Flödesledare till vårt Distributionscenter

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-24

Ansök nu

Flödesledare till vårt Distributionscenter

Flödesledare till Produktion inom Surface and Exploration Drilling

As this position requires fluency in Swedish, it is only advertised in Swedish. For questions, please see HR contact details below.

Beskrivning

Vill du anta nya utmaningar och växa som person genom att ansvara för ett av våra monteringsområden och tillsammans med personalen driva vår verksamhet framåt med hjälp av våra produktiosnstrategier? Då är du den vi söker! 

Som flödesledare för ett av våra monteringsområden kommer du ha fullt personalansvar för 20-30 medarbetare samt ansvaret för den operativa styrningen på avdelningen, att leverans sker på rätt tidpunkt till rätt kvalité. Du trivs i en roll som är produktionsnära och vi vill att du spenderar ca 50% av din tid närvarande i monteringen. Nyckeln till framgång ligger i samarbete där du som flödesledare blir en viktig spelare i att finna samspelet inom din egna avdelning samtidigt som du är med och säkrar upp så samspelet inom produktion samt inom SED i sin helhet fungerar och vi kan leverera det som lovas.

För att lyckas i rollen ska du trivas med, och drivas av att tillsammans med din personal leverera på daglig basis mot satta mål. Alltid hitta motivation i att tillsammans med dina medarbetare lösa de dagliga uppgifterna på ett innovativt sätt. Du brinner för att driva och utveckla såväl medarbetare som processer och vi har stort fokus på att nå våra uppställda mål vad gäller utveckling av medarbetare, arbetsmiljö, kvalitetsutfall, leveransprecision samt ekonomiskt utfall.

Som flödesledare kommer du även att:

  • Ingå i den operativa ledningsgruppen för flödesledare
  • Ansvara för utveckling av din personal och andra chefsrelaterade personalprocesser
  • Säkerställa rätt bemanning för avdelnignen samt rapportera avvikelser till närmsta chef
  • Vara ansvarig för säkerhetsinspektioner, FLG (avdelningens förbättringsgrupp), 5S och TIA-rapportering
  • Utföra administrativa uppgifter kopplat till personal och uppföljning
  • Ha deligerat arbetsmiljöansvar samt arbeta med att förbättra utnyttjandegrad, kvalitetsavvikelser, kostnader, leverans och ledtider
  • Vara med i samt driva övergripande förbättringar tvärfunktionellt inom produktion

 

Erfarenhet samt utbildningskrav

Vi söker dig som är en erfaren ledare, van att hantera personal i dagliga och operativa frågor där det ofta förekommer korta ledtider. För att vara framgångsrik i denna roll är det fördelaktigt om du har ett stort teknikintresse och har arbetslivserfarenhet från produktion och/eller produktionsoptimering utifrån leankonceptet. Arbetet kräver även en god datorvana samt att erfarenhet av att driva ett gott arbetsmiljö- och förbättringsarbete är önskvärt.

Gymnasieutbildning samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav medan eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande.

Personlighet

För att du skall trivas och göra ett bra arbete måste du vara en engagerad ledare som leder via att föregå med gott exempel. Du trivs i ett föränderligt klimat där utveckling av människor och processer är ständigt pågående samtidigt som du har ett resultatinriktat, kreativt och analytiskt arbetssätt. Som person är du även lyhörd, ansvarstagande och processinriktad samt gillar utmaningar och problemlösning. Du ser möjligheter istället för begränsningar. Du är drivande, tar egna initiativ och har en kommunikativ ledarstil med en förmåga att motivera samt vara rak och tydlig. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vår kultur och värderingar

Våra värderingar Innovation, Engagemang och Samarbete baseras på vår historia, skapar vår nutid och vägleder vår framtid.

För att uppnå detta vill vi att du som arbetskollega ska vara nyfiken och motiverad. Det är även viktigt att vi som team skapar en arbetsmiljö där människor bryr sig om varandra. När du arbetar på Epiroc kommer du till en miljö där du kan växa och utvecklas, och nå alla de mål som du och din chef kommer överens om.

För mer information

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef: Matilda Steen 073-274 40 81

Vid frågor om processen kontakta rekryteringsspecialist: Maria Roseen 076-496 56 74

Skriv ett kort brev om dig själv och vad som gör dig intresserad av tjänsten samt bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är den 25 augusti.

United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Dela detta jobb

Flödesledare till vårt Distributionscenter

Epiroc